Acțiuni civice


Acțiuni programate a fi desfășurate de asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”Stimularea financiară a elevilor

Anul trecut am lansat în spațiul public o propunere de proiect de hotărâre locală ce are ca drept scop stimularea la rezultate mai bune a elevilor din comuna Stâlpeni, proiectul presupune premierea financiară a elevilor din comuna Stâlpeni.

Din cauza unor probleme am fost nevoiți să amânăm depunerea proiectului însă anul acesta suntem mai hotărâți ca oricând să-l depunăm și să milităm pentru implementarea sa.

Continuare proiect donăm fapte bune!

„Donăm fapte bune!” este un proiect pe care ne dorim să-l repetăm atât de des pe cât ni se permite așadar și anul acesta vom organiza noi sesiuni de donare de sânge iar cu tichetele de masa vom achiziționa alimente pentru persoanele cu nevoi speciale sau cu resurse limitate.

Finanțare modernizare sală de clasă Livezeni

La finalul anului trecut am aplicat în cadrul unui program de finanțare pentru un proiect de dotare a sălii de clasă din școala Livezeni cu băncuțe, scaune, catedră și videoproiector.

Primul răspuns a fost unul afirmativ așadar păstrăm în continuare legătura cu organizatorii programului pentru a putea primi finanțarea anul acesta.

Amenajare parc Școala Rădești

Avem în principal ca plan de acțiune educația locală iar după ce ne-am focusat foarte mult în anul ce tocmai a trecut pe școala din Livezeni am ales ca anul acesta să acordăm sprijin școlii din satul Rădești.

În acest sens am discutat deja cu coordonatorul școlii iar în acest an vom încerca să amenajăm 3 parcuri de recreere pentru elevi.