Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”, reprezentată de prim-vicepreședintele Ionela Birea, a început săptămâna trecută toate demersurile pentru validarea asociației în programul TechSoup.

Probabil vă întrebați ce este acest program.

Programul TechSoup este o inițiativă globală a unei organizații nonprofit prin care se facilitează accesul organizațiilor neguvernamentale, din toată lumea, la tehnologia și inovațiile digitale moderne, precum și la training pentru utilizarea acestora într-un mod cât mai benefic. Printre beneficii se numără accesul la o mulțime de produse de software, licențe, programe de editare foto/video sau programe pentru redactarea proiectelor.

După toată această implicare și după câteva corespondențe am reușit: am primit aviz favorabil și practic am fost validați pentru a face parte din acest program. Partea bună din această inițiativă este că acest program ne va ajuta pe viitor în a da o mână de ajutor digitalizării comunei Stâlpeni.

În continuare asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” este aproape de a finaliza un nou proiect pentru obținerea unor investiții în aparatura medicală locală, dar cu siguranță vă vom ține la curent și cu privire la acest proiect.