Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” a încheiat anul 2021 cu acțiuni umanitare acordate unor familii, atât din comuna Stâlpeni cât și din împrejurimi.

Acum câteva luni se pornea a doua ediție a proiectului „Donăm fapte bune!”, proiect ce a reușit să strângă la donat sânge mai multe persoane, precum și donarea tichetelor de masă primite, în scopuri umanitare.

Adunând aceste tichete și, cu alte sume donate de către oameni binevoitori, s-au cumpărat alimente pe care membrii asociației „Stâlpeni, comuna noastră!” le-au donat lui David, un băiețel din Făget cu o situație mai dificilă, precum și unei familii din satul Livezeni care trece tot printr-o situație mai grea.

Încheiem așadar un an, fix cum l-am început: făcând bine și ajutând oamenii, ajutând comunitatea. Acesta este cel mai important mesaj pe care îl poate da ASCN, să facem bine și să ne ajutăm tot timpul, pe tot parcursul anului, iar din ceea ce avem, să oferim și altora care nu au deloc.

Toate familiile ajutate și toată activitatea asociației o puteți găsi pe pagina de facebook sau de instagram. Să ne vedem în noul an cu mai mulți oameni buni, și cu mai multe fapte bune!

La mulți ani!

Articol apărut și în Gazeta de Stâlpeni