Prin statutul sau de organizatie non-guvernamentala, Asociatia „Stalpeni, Comuna Noastra!” poate fi beneficiara a 3.5% din impozitul dumneavoastra pe venit pentru anul 2021.

Daca doriti sa ne ajutati, va rugam sa urmati niste pasi foarte simpli:

  1. Printati formularul 230 atasat acestui articol. Daca aveti probleme sa il descarcati, va rog sa ne scrieti pe Facebook si vi-l putem trimite noi;
  2. Completati zona de Date de Identificare a contribuabilului cu nume, prenume, initiala tatalui, CNP, adresa completa, telefon si email (daca exista) si semnati in zona “Semnatura contibuabil”;
  3. Returnati formularul semnat la unul dintre membrii asociatiei.

Daca aveti un calculator la indemana, dupa ce ati descarcat formularul, puteti folosi Adobe Reader DC care ofera optiunea Fill & Sign (Completeaza si Semneaza) si va permite sa completati si sa semnati formularul in mod electronic sau alte programe cu specificatii similare. Ni-l puteti trimite apoi pe adresa de email stalpeni.asociatia@gmail.com, Facebook Messenger sau Direct message in Instagram.

Cererea se completeaza de catre persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor, pensii, activitati independente/ activitati agricole impuse pe baza de norma de venit, activitati independente realizare in baza contractelor de activitate sportiva, drepturi de proprietate intelectuala, etc.

Dupa cum ati vazut in 2021, impreuna cu colegii mei am avut numeroase activitati in diferite domenii, de la mediu pana la educatie si/ sau ajutorarea oamenilor nevoiasi. Completarea acestui formular reprezinta o un mod in care ne puteti ajuta sa ne continuam activitatile si anul acesta si in anii urmatori, dar si sa le inmultim.

Planuri si idei avem, si va multumim anticipat pentru ajutorul dumneavoastra!

Articol apărut și în Gazeta de Stâlpeni