Se apropie cu pasi repezi inceperea scolii, iar salile de clasa in care isi vor desfasura activitatea elevii din comuna Stalpeni trebuie pregatite.

Este si cazul unei sali de clasa de la Scoala din satul Livezeni, sala in care vor invata elevii clasei I. Aceasta a fost nefolosita pentru o perioada buna de timp, inainte functionand ca laborator de chimie.

Am fost acum ceva timp sa vedem cum arata sala de clasa si am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem ceva. Asa ca ne-am organizat si ne-am apucat de renovare, fiecare dorind sa ne aducem aportul prin munca, sustinere financiara si multe din cele necesare pentru finalizarea renovarii salii de clasa.

Vor mai urma 2 sau 3 zile de munca, iar luni toata munca noastra va fi gata. Moment in care vom publica imaginile cu sala de clasa (inainte si dupa renovare(. Asadar ramaneti aproape de gazeta, daca doriti sa vedeti ce schimbari pot produce mai multi oameni de buna credinta si implicati care actioneaza pentru acelasi obiectiv comun: comuna noastra, Stalpeni.

Articol apărut și în Gazeta de Stâlpeni.