Săptămâna trecută, mai precis în data de 10 noiembrie 2021, făceam un anunț în care rugam cetățenii cu suflet și de bună credință să doneze hăinuțe, încălțăminte, rechizite, bani și orice altceva pentru a ajuta câțiva copii cu o situație materială dificilă.

Împreună cu ONG-ul din care fac parte, Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”, am hotărât să demarăm această acțiune. Știți care a fost rezultatul?

Oameni buni, avem o comună mare, cu oameni extraordinari, care în ciuda convingerilor politice, a răutăților și a altor rațiuni au gândit și au dăruit cu SUFLETUL.

Începând chiar din prima zi am fost contactat de oameni minunați care au dorit să-și păstreze anonimatul, dăruind din suflet pentru o cauză nobilă. Am strâns până acum suma de 250 de lei pe care-i vom folosi la cumpărarea unor rechizite școlare, hăinuțe, jucării, încălțăminte, chiar și haine pentru adulți pe care le vom redistribui unor persoane nevoiașe.

Încă mai am de colectat de la persoane cu inimă mare, iar Duminică vom merge să le dăruim. Vă voi ține la curent într-un articol viitor despre reacțiile pe care le vor avea copiii și deopotrivă cei care pot primi aceste lucruri.

În numele ONG-ului și al meu personal țin să vă mulțumesc pentru că ați răspuns pozitiv solicitării noastre și că dați dovadă de dăruire și atașament față de copiii și de oamenii care au nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Articol apărut și în Gazeta de Stâlpeni.

Foto: Freepik