Acum cateva saptamani ne-am pus pe treaba, am discutat cu doamna profesoara Valentina Enache si ne-am apucat sa renovam clasa in care vor invata anul acesta elevii clasei I ai Scolii Livezeni.

Am avut-o alaturi de noi pe doamna profesoara, sotul dumneai, voluntari ai asociatiei, delegati satesti, dar si consilieri locali (domnul Constantin Mugurel Dumitru). Toti acestia si-au donat din timpul lor pentru a face un lucru bun pentru copiii care au inceput astazi scoala.

Aveti aici cateva poze inaintea si in timpul renovarii, iar mai jos puteti vedea rezultatul final. Va mai urma, in curand, o noua interventie in privinta tavanului care trebuie refacut.

Fondurile utilizate pentru tot acest proiect au venit fie din contul asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!”, fie din donatiile parintilor, doamnei profesor sau al altor donatori. Promitem ca in urmatoarele zile sa va prezentam toate costurile care au fost necesare pentru renovarea clasei.

Speram ca acesta sa fie considerat un exemplu pozitiv al faptului ca exista oameni care doresc sa participe la asemenea actiuni benevol, fara vreun inteles personal, doar in ideea de a face un lucru bun pentru comunitatea din care fac parte.

Noi suntem extrem de fericiti ca am putut ajuta. Pozele arata finalul muncii depuse de noi toti, alaturi de doamna profesor si de parinti. Clasa arata foarte bine acum dar nu ne oprim aici si cu prima ocazie ne vom apuca si de refacerea tavanului.

Daca doriti sa ne sustineti in actiunile noastre, puteti face o donatie in contul IBAN RO97BTRLRONCRT0611492701, Banca Transilvania, deschis pe numele Asociatiei „Stalpeni, comuna noastra”.

Va multumim anticipat!

Articol apărut și în Gazeta de Stâlpeni